Резултати у школској 2013/2014 години

Такмичења
  • Резултати такмичења I-VIII разреда
  • општинско, градско и републичко
СИМОНОВИЋ НИКОЛА: 1. МЕСТО – ЗЛАТНА МЕДАЉА - ПЕХАР ЗА НАЈБОЉЕГ ЈУНИОРА ПРВЕНСТВО Књижевна олимпијада - окружно такмичење 15. март 2014.

Тијана Пешовић, ученица VIII/1 одељења, освојила је ИИ место на окружном нивоу такмичења "Књижевна олимпијада".

Општинско такмичење из биологије 15. март 2014.

На општинском такмицењу из биологије наши ученици су постигли следеће резултате: V/1- Елена Новаковић- II место, V/2- Катарина Срејић - II место и пласман на окружни ниво такмичења, VII/1- Јана Боројевић- II место и пласман на окружни ниво такмичења, VII/2- Реља Витосевић- 3. место.

Општинско такмичење из хемије 8. март 2014.

На општинском такмичењу из хемије, Боројевић Јана (VII/1)освојила је ИИ место, а Витошевић Реља (VII/2) ИИИ место. На тај начин обоје су обезбедили пласман на окружно такмичење.

Општинско такмичење из српског језика 8. март 2014.

У ОШ "Душко Радовић, 8. 3. 2014., одржано је Општинско такмичење Новог Београда из српског језика. Ученици који воле и знају свој језик имали су прилику да своје знање показу. Такмичили су се ученици наше школе и то у категоријама V, VI, VII и VIII разреда. Ученици који су остварили запажене резултате и стекли могућност даљег такмичења су: V/1 - Елена Новаковић- III место, VI/1 - Ања Бошковић - I место, VI/1 Лаура Грего - I место и VIII/2- Бранко Радмиловић - II место.

Књижевна олимпијада 8. фебруар 2014.

У ОШ "Бранко Радичевић", 8. 2. 2014. године, одржана је Књижевна олимпијада. Ученици који воле читање и откривање лепоте писане речи такмичили су се у знању из књижевности српског језика. Наша ученица Тијана Пешовић - VIII/1 је освојила II место на општинском такмичењу и добила могућност да се надмеће у знању са вршњацима на окружном такмичењу.

ВИЛИЈЕВЕ БЕБЕ - екипа шахиста млађих разреда

Да ли знате да се наша шаховска екипа саставлјена од ученика млађих разреда зове „Вилијеве бебе“, по учителју Карловић Вилијаму? Да ли верујете да су толико острашћени мислиоци, да са лакоћом побеђују и ученике старијих разреда? Професор Милан Обрадовић (вођа екипе старијих разреда „Миланови мајстори“) их просто обожава, школа се поноси својим шахистима, а Вили...стално побеђује и прави се ВАЖАН. Како и не би када су ту: Тамара Нинковић, Александар Вукелић, Петар Јовановић, Јана Цветковић, Лазар Марин, Ангелина Стефановић, Ивана Вуковојац, Алекса Вујановић, Видан Стојић, Данило Радојчић, Андреј Лукић, Елена Фалуши... На школском шаховском такмичењу је победила екипа четвртог разреда. А наш ученик Алекса Вујановић је освојио треће место на градском такмичењу у шаху (категорија до 12 година). Учителји Вили и Милан негују своје бебе, биће то добри лјуди.

У част Драгану Луићу

Ученици наше школе учествовали су на литерарном и ликовном конкурсу пројекта" У част Драгану Лукићу – Лукићев лист" и освојили награде:

Za likovni rad:

Za literarni rad: